HAHA bloggprofset är jag ju inte!?

Ja som sagt,, det var väldigt sen jag gjorde någon uppdatering här. Men det är bara att inse att jag aldrig kan bli en lika bra bloggare som Fridah haha, men det har jag alltid vetat. och du får INTE avsluta din blogg! Vad ska man då underhålla sig med alla tråkiga lektioner?!

Nu är det nytt år och allt och det känns inte som att vårterminen redan är igång. Snart har man gått ut 1:an och om tiden ska fortsätta i en sånhär fart går jag ju snart ur gymnasiet. Vad fan ska man göra då? hmm,, journalist ville jag ju först men nu blir jag bara mer och mer förvirrad.

En stor sak som är nytt för mig iår (och som jag kommer få stå ut med de senaste två åren) är att jag har fått tandställnnig. Igår började jag att sätta in min übersnygga rels och resten kommer in den 28. Suck,,, det är inte så jävla skönt men snyggt kommer det att bli sen!

Idag blir det öppethus i skolan!
Så vid halv fem blir det att gå och käka pizza med alla andra som ska vara med. Thihih ska bli lite kul. Fridah har fått mig att testa pizza med kebabsås. Eftersom att jag inte är så förtjust i svamp så blir det en Vesuvio med kebabsås. Spännande ;)

R.I.P
Heath Ledger

RSS 2.0