Löööördag och helg vilket betyder sooova :D

...Fast jag kan dock inte påstå att jag fick spendera allt så mkt tid som jag egentligen ville i min sköna säng för halv nio var jag tvugen att stiga upp. Jag skulle nämnligen till skolan ;O jaa nu förstår jag om ni blir fundersamma, skola en lördag liksom. Men förklaringen är att det var öppet hus och jag skulle va med och guida lite.


Timmarna gick fort och tillslut satt jag på halv tre tåget på väg till en plats som jag aldrig varit på innan, TRANÅS. Efter en 40 min lång tågresa (jag trodde nästan elin och ida brukade överdriva med att det alltid tar 40 min men nu är det bevisat) var jag äntligen framme. Jag möttes av en kall kram av Elin (det var ju minusgrader ute) och efter ett besök i affären och filmbutiken så kunde vi vandra hem till henne. Det blev att göra pannkakor, de fick ett misslyckat utseende men de smakade gott med lite nutella på och se på film. Sen tjockade vi godis och såg en film till. Värsta soffpotatisar. Runt nio tiden blev det att börja den långa vandringen till tåget och nu är jag hemma. Trött men jag har haft en bra dag :)


Tiden går fort och kvar blir minnen.

Nu var det ettag sen jag skrev. Det har varit ganska mycket och tiden går så fort, känns inte ens som man hinner med sig själv eller allt man vill hinna med. Men minnen blir det kvar.

I helgen fick jag uppleva en händelse som kommer vara ett fint minne för mig hela livet. Jag var på konsert i Stockholm, Globen Anexet med KENT. Fast att mina öron håll på att sprängas i det otroligt höga ljudet var det en av de absolut bästa konserterna jag varit på. De valde ut de bästa låtarna ( dock spelade de inte "utan dina andetag" vilket jag blev lite ledsen över ) och när de blev in skrikna sista gången sa Jocke: "Som ni vet finns det ju bara en låt kvar att spela nu!" I jubel började de spela Mannen i den vita hatten. Det var så bra så jag rös i hela kroppen. ÄLSAKA KENT!

Men nu måste jag fortsätta jobba på mediekommunikationen. Ska komma på en uppfinning :S SVÅRT!

ChaOO ^ Jennuuuuuu



Nu är det studiestuga (sista lektionen) så nu har jag chans att avsluta det jag skrev förut. Vart var jag, hmm.. joo KENT konserten. Som sagt det va as bra <3 helt underbar. Ett minne som alltid kommer att stanna hos mig.

Idag har skolan gått väldigt fort och kvart över två är det dags att rusa till 510 för att komma hem så fort som möjligt. Hemma blir det bara att byta till mjukisar och borsta tänderna för klockan fyra ska jag till tandläkaren. Så jag får vänta med att käka tills jag kommer hem, ingen vidare ideé att få tänderna fulla med gojs när någon ska stå och kolla en i munnen ;S

Jag kan härligt säga att det är studiedag imorn.... och på Onsdag oxå :D HAHA! Så himmla härligt. SOOOOOOVA! Fast jag får inte sova för länge imorn för jag och Izza ska på stan. Ska bli kul. Gissur ska eventuellt oxå med. Izza vill ju se till så att Gissur är påväg åt rätt håll ^

Suck det är 45 min kvar på studiestugan >_< booooring. Jag vill hem nu.

ChaOo ^ Jennuuuu

En helg går så fort,

Sitter här i skolan och försöker undvika mina gäspningar fast att det är svårt. I helgen har jag egenligen inte gjort så mycket men det var gått fort ändå. I går var det dressyr tävling i stallet och det gick bra. Jag fick kämpa igenom LC:2 2 ggr på en seg Stina, men tur va så var hon väldigt mjuk.

Jag måste stolt säga att under helgens gång har jag lyckats kolla ifatt alla avsnitt av Andra Avenyn. HAHA, det är ju fan as bra ^^

Just nu är jag för trött för att orka skriva något kul att läsa,

ChaOo ^ Jennuuuuu


Svenska myyyys....

...hade vi idag på svenskan. Upp krupna i uppehållsrummet med julmusst ( JAG HATAR DET! skummet är så äckligt) , pepparkokor och någon rullbulle med chokladkräm hade vi diktläsning. Det var mysigt en fredag morgon som denna.

Inatt gick jag inte till söms förens lite över ett och det finns en anledning. Jag kollade på 4 avsnitt av Andra Avenyn ( på datorn ). Elin, Fridah och Ida håller ju på och snackar om det hela tiden så det är väl på tiden att jag uppdaterar mina erfarenheter kring ämnet och kan delta i diskutionerna. En sak har de rätt i... man fastnar direkt. Så idag när jag kommer hem från skolan blir det först ANDRA AVENYN och sen får vi se vad som händer.

Igår försökte jag ringa Izza mer än 2000100100101001 ggr när jag kom hem från stallet och hon svarade aldrig. SUCK! Jag vill ju veta hur det har gått för henne. Nyfiken! Ska försöka få tag i henne idag också. Stallet igår va iaf jätte härligt. När jag först skulle dit tänkte jag bara FAN, men sen när jag kom dit kändes det underbart. Jag blev så lugn och släppte alla tankar om allt. Lektionen gick iaf super, Stina har inte gått så fint på länge <3 NÖJD!

dagens låt: another day.
dagens frisyr: utsläppt med luggen framme.
dagens smink: mascara, kajal och rouge.
dagens klädsel: vita legings, svart klänning och morsans snörkängor till knäna.
dagens roligaste händelse: myyys på svenskan.
dagens planer: skolan och sen hem, kolla på Andra Avenyn och hitta på nått skoj.
dagens vill ha: god skolmat!
dagens saknad: pojkvän.
dagens tråkigaste: gå upp, men imorn får jag sova!
dagens finaste: Elin (som orkar stå ut med mitt sjungande och dansande)
dagens måste: kolla minst 3 avsnitt på andra avenyn.
dagens dricka: vatten.
dagens köp: inget, stan har nyss öppnat.
dagens mat: hamburgare (hoppas Elin har rätt bara)
dagens kärlek: till mig själv.
dagens mående: sprallig ^ sjunga och dansa all day long.

ChaOo ^Jennnnnuuuuuuuuuuuuu

Ett steg närmare in i vintern,

Dag för dag blir det bara kallare och kallare ute. Termometern visade -3°c och enligt mig är det fett kallt. Hur kommer jag överleva när termometern visar -20° ? Bra fråga. och efter min fina uträkning kan jag säga att det är 46 dagar kvar till julafton. WEEEEEI. Jag längtar. Bara det är snö då. Annars blir jag fan ledsen. En jul utan snö är ingen jul alls.

Nu har jag precis avslutat uppgiften på Grafiskkommunikation. Man skulle göra vistitkort för brandkåren och dagisen Tallkotten. HAHA Niklas hade bara tagit tallkotten som en påhittat grej men titt, det finns ju ett dagis i Tallboda som heter det.

När jag tittar runt i klassrummet nu ser alla lite halvt döda ut. Elin S, Ida och Fridah sitter på en lång rad och man ser på deras ögon att de är helt inne i sina datorer och det ser ut som att alla kommer somna när som. Jojjo som sitter brevid mig verkar iaf fått en skön natt. Hon är glad och pratig som vanligt. Förutom att hon är lite halv sur på hennes samhällsarbete, hon är ju inte klar med det än. Taskigt läge.

Niklas kom nyss fram till mig och frågade om jag hade något repotage på G. Det har nämnligen blivit lite problem så vi har inget tills lördag och det måste vara klart imorn. Ett ännu mer taskigt läge. Jag har ju ingen idé på något bra repotage. Plus att jag ska till stallet idag med, lite ont om tid måste jag säga.

Matte prov idag, om några timmar. Please, kill me. Jag hoppas verkligen jag får G. Men det borde jag väl lyckas med? Önska mig lycka till anyway.

På tala om lycka till så gick utvecklingsamtalet väldigt bra igår. Niklas sa att jag låg på VG i medie och grafkom. Matte hade jag G+ efter första provet och Samhällen VG. I Engelska och Svenska hade jag kommentarerna Duktig och Motiverad. Så nu blir det bara att köra på och hoppas att det går mot toppen. mihihh ^^

Vill bara tilläga och säga LYCKA TILL IZZA <3

ChaOo ^ Jennuuuuuuu


I väntan på...

att mitt utvecklingsamtal ska börja sitter jag här i skolan och tittar ut genom förnstret och skådar att himmlen blir allt mörkare efter varje minut. Imorse väcktes jag av mammi 20 över 6 (jag var extremt trött så det var nog svårt för henne att få liv i mig) och när jag såg ut genom mitt stora fönster möttes jag av en stor chock :O SNÖÖÖÖÖÖ! Det var inte mkt men ett tunnt litet lager låg där på marken, så vitt och fint. Men såklart va all snö borta när jag kom till skolan och marken va bara blöt och det regnade till på köpet. Varför måste alltid snö betyda slask? Kan inte snön ligga kvar vit och frusen.

Skolan började men studiestuga. Jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och plugga matte (eftersom det är prov imorn) men när jag satte mig vid datorn för att kolla bdb kom en små sur och blöt Kimpish. Hans dåliga humör berodde såklart på det dåliga vädret och sen fastade vi där i datasalen. HAHA satt och snackade hela studeistugan. Fy på mig! Jag som skulle plugga matte. Men Jag kan ju säga att det va roligare att snacka med Kim är att plugga matte. 

Sista lektionen blev samhällskunskap och där snackade vi kön. Vad som är manligt och kvinnligt. Vi blev uppdelade i 2 ggr. Tjejerna och Killarna. Uppgiften blev sen att skriva om det motsattakönet. haha, ganska kul faktiskt. I slutet av lektionen fick vi tillbaka våra efterlängtade uppsatser. Jag fick VG, nöjd måste jag säga.

Nu sitter jag här helt själv i datasalen (okej, Mattias, idas pojkvän, sitter nere i hörnet oxå) och för att slippa höra det irriterande ljudet från tangentbordet är det ju tur att man har en ipod nu. Just nu spelas RENT men istortsätt hela dagen har jag lyssnat på KENT. hehe nästan lika dant, RENT och KENT ;O HöHö vilken humor jag har. Eller snarare brist på underhållning. 

men nu kom min mamma så nu ska vi börja samtalet.... önska mig lycka till ^

ChaOo ^ Jenniiiiiifer

 


Tiiiiiiisdag.

Nu sitter jag i mitt rum och inviger min Ipod ^^ haha, jag är fan stolt över att ha en nu! Visst att det var lite svårt att få in all musik i den (måste ju hålla på att lägga in allt i iTunes innan) men nu funkar det bra iaf (y).

Dagen kan beskrivas:

- Skoooooola; först yoga ( fett jobbigt att stå i hunden kan jag lova), sen mediekommunikation. Eftersom jag slet klart med arbetet igår fick jag sitta på bilddagboken och softa (a). Efter lunchen engelska och efter rasten där vi spåde våra blivande bröllop så var det Svenska. Lika slapp som alltid.
- Hem och nörda dator! Fixa med Ipoden och msn ^
- Sist men inte minst Pärlparty med mamma.
HAH det kanske låter lite skumt men det var ganska kul. Det var mammas jobbarkompis som fixat det och massa människor var där. Tittade på smycken och lite kramms. Köpte ett armband och ett matchande halsband :)

Nu blir det att nörda lite dator till. Jag är ju data nörd ^ tsssss....

Imorn skoola och sen utvecklingsamtal. Lite läskigt sådär ;O hoppas det går bra.

ChaOo ^ jenniiiiiiiifer


´Kväääääll`

Buenas noches.

Snart dags att gå och lägga sig, jag börjar bli lite trötter nu. Har precis skrivit klart " den kreativa revolutionen " dö tråkigt om ni vill anteckna.

Idag efter skolan träffade jag min pappa. Det var väldigt länge sen och ändå hade vi inte mycket att prata om. Finns inte så mycket att säga till varandra. Det känns väldigt ledsamt att jag inte står min pappa så nära som jag egentligen skulle vilja. Men eftersom ha aldrig riktigt har funnits i mitt liv är det kanske inte så konstigt. Vissa dagar när jag hamnar på depp humör brukar jag ofta tänka på hur det skulle varit om mamma och pappa aldrig flyttat ifrån varandra. Jag önskar att det kunde varit bra och vi alla hade kunnat leva i en perfekt, glad och lycklig familj. Men om jag tänker efter vet jag att det aldrig skulle kunna vara så. Alla som har träffat mina föräldrar vet hur olika dom är. De minnen jag har av våran tid tillsammans alla tre är inte stora men det jag mins är en gång då vi alla satt och åt mcdonalds och tittade på disney dags. Sen blev jag lite sprallig (som jag alltid va när jag va liten) och började "rulla" på våran puff framför tvn. Pappa blev as sur och gick fram och tog mig hårt i armen och sa: SITT STILL. Mamma blev förbannad på pappa och skrek att han skulle släppa mig och låta mig hållas om jag nu ville. Jag började gråta och mamma fick trösta mig och pappa satt tyst i soffan och muttrade något. Så om mamma och jag inte flyttat hade vår familj nog bara varit full av bråk och hat. Det är iaf vad jag kan tänka mig. Önskar bara att pappa kunde ha mer tid för mig och att han skulle vara mer som min "pappa". Just nu vet jag inte vad han är för mig. Någon jag träffar då och då som ger mig massa dyra saker. Typ ny mobil och ipod. Visst blir jag väl glad, men jag skulle hellre vilja ha en pappa. En som brydde sig och kunde finnas där för mig.

btw, jag heter Nerwen Palantír. HAHA Fridah fattar ^

ChaOo and good night ^ Jennifer


Skuuuuuulan ^

Morsning Korsning !

Lovet är slut och imorse när mammi kom in och väkte mig undrade jag först va fan hon vill. Sen när jag förstod att det var dags att gå upp var det bara fuck! LÅT MIG SOVA VIDARE! men men, man måste gå upp någon gång...
(tur att man kan fortsätta sova lite i duschen ^ höhö)

På mediekommunikationen praktiskt taget sov jag |-) både jag och Josse satt och koncentrerade oss på att ha ögonen öppna.

En kvarts rast mellan mediekommunikationslektionerna:
Niklas: Nu kan ni ta rast en kvart...
Alla stänger ner google och går in på bdb xD

Nu är äntligen snart skolan slut, bara studiestuga kvar. Asså jag fattar verkligen inte varför vi har studiestuga för det är ju ändå ingen som pluggar ;S alla sitter ju bara vid nätet, kollar bildddagboken, gör bloggar osv. HAHA men visst, det är soft så jag ska inte klaga men tror verkligen lärarna att vi pluggar? (okej, jag ser nu att Josse sitter och gör typografin, men btw det räknas inte ^ )

Måste bara tilläga att vi idag har kommit fram till att filmen 1408 har två slut! HAHA så jävla skumt. jag såg den på bio i helgen med Izza och Gissur och då överlevde han men när Ida och hennes pojkvän såg filmen nerladdad dog han. Lite skumt och fett dåligt att det finns två slut. Jag tycker iaf att det var bra att han överlevde på bion, annars hade filmen blivit dålig för då hade ju rummet vunnit, men nu vann han!
Sorry ni som hade tänkt se filmen (typ Liza) och så har jag berättat allt nu, men ni överlever (hoppas jag).

ChaOo ^ Jenniiiiiiiifer


RSS 2.0