Skoooooolan,

Tjolahop!

Nu sitter man då här i skolan och har nyss haft lunch. Booooring när det inte finns någor kul att roa sig med. Men men, det kan inte alltid vara kul här i livet. Nu är jag nog i en period när allt känns lite sisodär. Inget känns kul längre. Förut va skolan verkligen jätte kul och jag ville bara gå till skolan hela tiden. Nu känns det bara segt plus att det känns som att jag valt fel.
Stallet känns oxå helt värdelöst. Det är tråkigt att bara rida Stina, jag har blivit allmänt trött på henne. Det är lite synd men jag har ganska lätt för att tröttna. Jag saknar Debbie. Hon va hästen för mig. Jag kommer nog aldrig hitta någon häst jag kommer kunna tycka lika mycket om som jag tyckte om debbie <3 But life must go on.

ChaOo ^ jennifer

En förändring,

Jag tyckte det var dags med en förändring i mitt liv. Så i måndags klippte jag mitt hår. Klippte lugg och gjorde blonda slingor ^ hoppas att ni tycker det är fint. De flesta har iaf sagt att det är fint. Ibland känns det bra med en lite förändring. Det stärker liksom självfortroendet lite. Man känner sig lite snyggare plus att folket runt om kring märker att man gjort något och påpekar oftast att det är snyggt. Känns så kul att höra att det ser bra ut.

image2

HISS eller DISS?

Ni avgör själva.


ChaoO ^ Jennifer

vänner kommer och går.

När jag började gymnasiet blev det ny klass med nya vänner. Det är ju jätte kul, men tillslut börjar man faktiskt känna saknad efter det som var. Saknar min gammla klass ibland. Saknar allt kul man hade. Visst, det var ofta jag fick ryck på 9c men kul hade vi ändå. Jag trivs otroligt bra i Mp1a och vi har oxå kul. Jag tror vi kommer uppleva mkt kul under dessa 3 år.

Men det märks att vänner kommer och går. Nu har jag fått många nya vänner. Men man känner hur kontakterna tapaps. Jag umgås inte med någon i min gamla klass längre. Känns som att det blir svårt att hålla kontakten med alla.

Vänner långt borta glider man ifån mer och mer. Det känns inte som att Tammy exsisterar längre. Det ända är ett kallt minne som ligger i min hjärna. Saknar henne och hoppas att jag kan åka och hälsa på snart.

Även syss och jag har glidit ifrån varandra regält. Känns inte som vi har någon kontakt längre. Väldigt hemskt! Minnena med henne är många och starka och de kommer alrdig försvinna ur mitt huvud. Hon har alltid varit en av mina bästa vänner, en vän som alltid har funnits där, en som fått mig att skratta när jag velat gråta. Men nu känns det som en stor vägg mellan oss. Undra om vi någonsin kommer kunna bryta oss igenom den.

Linas och min vänskap har jag ingen kommentar om. Vet inte vad som gick snett. Känns som att allt mellan oss hängt på en skör tråd sedan Robin och Arvid tiden. Nu har tråden gått av och vi snackar inte ens med varandra. Jag är så ledsen över det men nu vet jag att det inte kan bli som förr. Vi har kämpat i ett halv år men det verkar inte vilja bli bättre. Kanske är det bra att det blivit såhär nu. Om vi får en paus från varandra kanske vi kan börja om på nytt och hitta tillbaka till varandra sen igen. Jag hoppas det för du är den vän jag kännt längst.

Den vän som mina band är starkast mellan är nog Izabell <3 Våran vänskap har hållt i sig sedan jag gick i 5:an. Det har gått lite upp och ner men vi har aldrig glidit ifrån varandra och vi har aldrig bråkat (typ). Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon finns verkligen alltid där och hon vänder aldrig ryggen mot mig. Hennes hand är alltid öppen för mig och hon tar emot när jag faller. Hoppas våran vänskap håller livet ut. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig. Du är mitt syre, mitt liv och min bästa vän. Jag älskar dig mest <3 Allid du och jag. Jennih och Izza / Jennuuu och Izzyy <3

Ett liv utan vänner är inget liv alls. Man måste ha dem men det kommer och går. Man kan inte hålla
kontakten med alla, det går helt enkelt inte! Jag skulle vilja ha kvar alla mina vänner men det glider en ur händerna. Det är bara att acceptera. det gäller att hålla hårt i de bästa men ibland går det bara inte. Det är hemskt att säga men livt går vidare. Jag saknar så många av mina vänner. Längtar ofta tillbaka till Förr men det är bara
att leva vidare och kämpa på. Måste acceptera att det inte går att dra tillbaka tiden hur mkt man än vill.

ChaoO / Jennifer


En lång tid sen sist,

Jag vet att det var länge sen jag boggade men jag hade visst helt glömmt bort att jag hade en blogg xD haha. titt!
Tiden gå så otroligt fort. Hinner ju knappt med att tänka själv.
Sist jag skrev inlägg va i april 2007 och då skrev jag att jag hade svåra val framför mig. 3 stycken. Det ena var vilken linje jag skulle gå. Nu ett halv år senare vet jag ju att jag valde InfoKomp media och det är jag glad över :) jag trivs verkligen! skulle inte vilja byta. De andra valen vill jag helst inte tänka på. Vet inte om jag valde fel men inte var det något lyckat iaf.

Idag är det iaf Fredag och jag har inget för mig. Jag har ingen ork att göra något. Känner mig som världens tråkigaste människa men jag har bara ingen ork! Det verkar närstan som jag håller på att drunkna i min ensamhet men allt känns så tröttsamt nu. Jag orkar inte bry mig längre. Fortsätta att kämpa och gå vidare är ju det man kan göra. Ingen idé att gnälla för det är många som har det värre.

Cha0o ^ / Jennifer

RSS 2.0