Jag säger bara FY FAN!

Sitter här och grubblar över min ilska. För någon timme sen satt jag och tittade på tv tillsammans med Mammiii, hon ville så gärna se den nya serien som började idag, Kungamordet. Jag tänkte vara lite snäll så jag höll henne sällskap framför tv:n. Efter att ha kollat någon halv timme eller något satt jag och kände att jag blev argare och argare för varje sekund. Jag ville bara kliva in i tv och slå ner det jävla äcklet! För er som inte vet handlar nämnligen serien om en man som slår sin fru. Vad hon än säger blir han förbannad och slår henne. Tänk att det är såhär i verkligheten, män som slår sina fruar. Det är för fan sjukt. Har denna värld problem eller? jaa, man börjar ju undra vad vi lever i för värld full av ilska och hat. Fy fan för alla dessa svin säger jag bara! De borde skjutas i huvudet!

Det var bara det jag ville säga innan jag drar mig till sängs.


Love ya! Jen
image17


Sportlov!

Äntligen, framför mig ligger nu ett härligt sportlov och väntar. Precis vad jag behöver för att komma på fötter igen ^
Sitter här i skolan nu och försöker fördriva tiden så gott jag kan tillsammans med Jessica (med andra ord kallad för Jeddan) men jag kan inte påstå att det går något vidare. Jeddans tjatar i mitt öra att vi ska hitta på något med vad fan kan man göra på InfoKomp förutom att sitta vid datorerna? Bra fråga!

När klockan blivit efter ett så kommer mammi och hämtar mig och så blire IKANO för att se om man kan inskaffa några nya prylar. Egentligen hade vi planer på att dra ner på stan med det är fett kallt ute trotts att solen skiner. Fan första gången på länge som det är kyligt ute,,, har ju varit varmaste vintern ever! Hoppas bara att inte Linköping blir inbäddat i snö nu på sportlovet, visst att typ alla barn vill åka pulka osv men snö ska det va på julen, sen är det skitsamma.

Jaja, bäst att hoppa bort från datan nu och försöka då Jeddis på bättre humör...

CiaOo babes <3


Alla <3-dag

Idag är det dagen som vi alla har väntat på, alla hjärtans dag. En gång om året får vi njuta av dagen som är full av kärlek. Jag kan titta lite avundsjukt på alla som har någon att myysa med en dag som denna men jag rycker bara på axlarna för jag vet att jag inte är ensam. Det är tur att jag har alla mina vänner som jag kan kasta lite kärlek till, love you, my dear friends <3

Nu blire webdesign!
 
Love ya!

Äntligen är det dags igen,

från och med idag börjas det med att krypa upp i soffan varje härlig onsdag för att titta på Grey's Anatomy. Wiiiie!
Today börjar säsong 4 och det ska bli så underbart att kika in i läkarnas liv igen. Trotts att serien har gjort mig helt besatt så hör jag en röst i mitt huvud som säger att serien snart kommer spåra ur som alla andra serier gör nu för tiden när de har hållit på ettag. Men nu börjar det så jag uppdaterar i reklamen...



Tjohoo agin,, Reklam paus.
Det börjar väl helt okej iaf. Men åhh vad sur jag är på att inte Meredith och Derek är tillsammans längre. De är ju sååååå söta <3 Och jag blir väldigt väldigt pissed off om Lexie (Merediths syster) blir tillsammans med Derek! Sen upptäcker man ju lite tråkigheter nu, som att DR Burk och Addison är borta, men imorn på tv4 klockan 21.00 så börjar det en ny serie "private Practicy" (eller nåt) som är en serie om bara Addison och hennes nya liv på ett nytt ställe. Ska ge serien en chans imorn, sen får vi se om det är något att ha.
Nu börjar det igen!



Reklam paus igen..
suck,, jag hatar reklam,, det är fett booooring >_< Tur att man kan dra sig undan från den och glömma sig bakom dataskärmen i några minuter.
Men men,, hmm, vart var jag i mitt bloggande. Just det, jag skulle precis säga att under det senaste halv året har jag blivit en riktig TV NÖRD. Förr tittade jag väldigt sällan på tv men nu tittar jag på GOSSIP GIRL varje Tisdag, Grey's Anatomy varje Onsdag och vi får inte glömma Andra Avenyn. Ibland blir det även ONE THREE HILL och ibland  CSI, two and 1/2 men, Simpson... jaa det är bara att skåda mitt tv tittande men de sistnämnda ser jag väldigt sällan. Fast det sköna med att krypa tillrätta framför tv:n är att man får glömma allt runt om för en stund. Slippa tänka på alla problem och tankar som snurrar runt i huvudet i en väldig fart så att man blir helt yr.



Snipp snapp snut så var första avsnittet av säsong 4 slut.
Det är nästan så att man längtar tills nästa onsdag men jag tror nog att jag överlever. Finns många andra serier som drar fram veckan fortare.

Nu blir det snart att göra sig klar för natten. Måste erkänna att jag börjar bli trött. Efter skolan blev det en lång dag i stallet där jag körde slut på alla mina krafter. Jag kan glatt skryta med att Stina glänste i hela pälsen och var jätte fin ^ hehe. Hoppas att hon kan bli lika fin imorn trotts att hon går ute på morgonen. Annars ser morgon dagen ut som vanligt, Svenska, webdesign, webdesign och matte. Damn vilken skön dag!
image16

CiaOo my darlings

F som i Farmor,

Ja precis, idag efter skolan så ska Farsan hämta mig så ska vi åka till pappa och träffa min farmor som är och hälsar på. Det var fruktansvärt längesen jag träffade henne, men det är iof inte så konstigt med tanke på att hon bor i den stora huvudstaden Stockholm. Hon kommer överfalla mig med pussar och kramar, jag tror ni alla vet hur farmödrar brukar bete sig ^ hehe.

Ikväll blire iaf GOSSIP GIRL <3 weeeeei
Jag har väntat en hel vecka och det blir inte lättare att vänta när Cantzler sitter varje dag i skolan och skryter om att hon har laddat ner alla och vet vad som händer.
"Elin säger att avsnitt nio är bäääst *smack* "

Skolan har rullat fram fort idag. Först samhälle där man antecknade med pennorna i högsta hugg, sen blev det att lägga bort pennorna och nöööörda framför datorerna istället med Grafiskkommunikation.

Men oj vad tiden går,,,, nu måste jag kila ner från skolan till pappiiiis.

CiaOo <3 pusssssss

tröttt x1000

Slut på helgen nu då,,,
fan va fort det går. man borde fan lägga in en till helgdag i veckan.
Trotts att det blev en slapp lördag gjorde jag inget på mitt grafkom arbete. Suck!
Söndagen blev det inte heller något gjort. Efter timmarna i stallet och träningen för Carina Möller var jag helt slut.
Mina tankar på att plugga lite var helt bortblåsta när jag kom hem och istället kilade jag över till Izza för att snacka ut och titta på ONE  THREE HILL.

Så här sitter man i skolan helt sliten och dan "/ håret står åt alla håll, sminket (det lilla jag har) ser helt cp och hela jag är bara helt åhhhhhhh. SNälla låt mig få sova nuuu.
och nu kom Niklas. Dags att möta helvetet och erkänna att jag inte är klar med uppgiften.

CiaOo


RSS 2.0