Trötta ögon, ömmande ben och ångest över matte provet imorn...

... ja det är just såhär allt känns just nu.
Inget vidare direkt kanske, men jag kan säga att jag blev en smula gladare då jag satte mig tillrätta i sägen med datorn i knät och möttes av otroligt många kommentarer i min blogg :) Massor med besökare hade kikat in i min lilla blogg och mitt "dagens outfit" inlägg hade fått 23 kommentarer :) wiiie! kul att folk läser och tycker till. Hoppas en del har lust att kika in igen, det uppskattas!

När jag nu slänger ögonen på data klockan kan jag ser att det närmarsig en ny dag om 25 minuter. Ny dag betyder datakunskapsprov och matteprov, *suck* jag har inte pluggart på nått av dom. Men logiskt sätt går det ju faktiskt inte att plugga såvärst mycket till något av proven. Jag hoppas att min hjärna vill vara med mig imorn. Ni som har lust kan gärna få hålla tummarna (a)

Bäst att kila ner i sängen snart, men jag funderar faktiskt på att titta på en film. Det är så mysigt att se på något innan man ska sova men jag har alltid så svårt för att välja vad jag ska se på. Är det någon som har nåt bra förslag på en film?

Sov gott
ChaOo ^ Jennuu


Postat av: Honey, I stole your jumper

känner igen det där med o få ångest för stundande matteprov... lycka till!

2007-12-05 @ 23:43:49
URL: http://yourjumper.blogg.se
Postat av: ille

Haha :) Du lär tacka mig för dessa *spammade lite åt dig igår* Hade ingenting bättre för mig *haha* :) Men det är väl kul! Se till & håll dom uppdaterade nu också ;)

2007-12-06 @ 07:14:55
URL: http://kandisarochskvaller.blogg.se/
Postat av: alexandra

japp, det är jag som tagt bilderna :) tackar.

2007-12-06 @ 08:43:27
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: Sabor

Ha en mysig dag!

2007-12-06 @ 09:01:40
URL: http://sabor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0